Κ. Ηλία: «Μας το είπε ο προπονητής και ο πρόεδρος, ότι στον Εθνικό δεν τα παρατάμε»

Κ. Ηλία: «Μας το είπε ο προπονητής και ο πρόεδρος, ότι στον Εθνικό δεν τα παρατάμε»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα στο Δασάκι ανάμεσα στον Εθνικό και τη Δόξα, ο ποδοσφαιριστής της Αχνιώτικης ομάδας, Κωνσταντίνος Ηλία.

Αναλυτικά:

«Είχα σταθερή απόδοση και είναι σημαντικό ότι βοηθήσαμε όλοι για να φτάσουμε στη νίκη. Ήταν σημαντικό παιχνίδι, κερδίσαμε και προχωράμε για το επόμενο. Μας το είπε ο προπονητής και ο πρόεδρος, ότι στον Εθνικό δεν τα παρατάμε και κάθε ματς είναι τελικός. Είπαμε στα αποδυτήρια ότι θα το παλέψουμε και αυτό κάναμε. Θα το παλέψουμε για να παραμείνουμε στην κατηγορία, τίποτα δεν έχει τελειώσει».

The post Κ. Ηλία: «Μας το είπε ο προπονητής και ο πρόεδρος, ότι στον Εθνικό δεν τα παρατάμε» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Απόπειρα φόνου διερευνά η Αστυνομία - Το χρονικό και η κατάσταση υγείας του θύματος

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Απόπειρα φόνου διερευνά η Αστυνομία - Το χρονικό και η κατάσταση υγείας του θύματος

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε χθες το βράδυ, στην επαρχία Αμμοχώστου, με θύμα 18χρονο. Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης συνελήφθη 23χρονος, με το ΤΑΕ Αμμοχώστου να συνεχίζει τις εξετάσεις.