Nέα τραγωδία στην Ελλάδα: Έχασε της ζωή του κοριτσάκι 4,5 ετών- Δεν ήταν σε θέση οι γονείς να πουν πως πέθανε

Nέα τραγωδία στην Ελλάδα:  Έχασε της ζωή του κοριτσάκι 4,5 ετών- Δεν ήταν σε θέση οι γονείς να πουν πως πέθανε

Νεκρό διακομίστηκε στην παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών ένα κοριτσάκι ηλικίας τεσσεράμισι ετών που διέμενε στον οικισμό Ρομά του Αγίου Ραφαήλ.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, το κοριτσάκι μετέφεραν οι γονείς του, χωρίς να είσαι σε θέση να δώσουν περισσότερες πληροφορίες για το πώς πέθανε.

Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό εξέτασε το παιδί και διαπίστωσαν το θάνατό του, ενώ το υπέβαλαν και σε τεστ κορονοϊού το οποίο βγήκε αρνητικό.

Αύριο το πρωί αναμένεται να γίνει νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του άτυχου κοριτσιού για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE