ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το βίντεο μέσα από τις φυλακές που μας συγκίνησε

Το βίντεο μέσα από τις φυλακές που μας συγκίνησε

Ισότητα, διαφορετικότητα, αποδοχή, αγάπη αυτά τα ηχηρά μηνύματα θέλησαν να περάσουν, υπό τους ήχους του τραγουδιού, «we are the world» το Τμήμα Φυλακών μαζί με εργαζόμενους και κρατούμενους.

Σε ανακοίνωση της η Διεύθυνση των Φυλακών αναφέρει πως «την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, μας δίδεται η ευκαιρία να φέρουμε στο μυαλό μας όλες τις γυναίκες που αποτελούν έμπνευση και κινητήριο δύναμη στη ζωή, πρότυπο για τους διάφορους ρόλους της, τα επιτεύγματα, το δυναμισμό, τις επιτυχίες της, καθώς και άλλα αναρίθμητα θετικά στοιχεία, με τα οποία κάνει τη ζωή και τον κόσμο καλύτερο, στον οποίο όλοι συνυπάρχουμε χωρίς διάκριση».

Όπως αναφέρει, «ο σεβασμός στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και διαφορετικότητα είναι μία από τις πέντε αξίες των Φυλακών μας. Όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι στην ανθρώπινη αξία είτε βρίσκονται στην έγκλειστη είτε στην ελεύθερη κοινωνία, και συνυπάρχουν μέσα από διαφορετικούς, αλλά εξίσου σημαντικούς ρόλους. Τα τελευταία 6 χρόνια στις Φυλακές μας προωθείται και καλλιεργείται ο σεβασμός και η κατανόηση στη διαφορετικότητα, με σκοπό την κατάργηση των διακρίσεων και ανισοτήτων. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, η ελεύθερη κοινωνία θα πρέπει να προωθεί τον σεβασμό στη διαφορετικότητα ώστε να αποδέχεται όλους τους πολίτες της – ελεύθερους και έγκλειστους, ως ίσους, χωρίς διακρίσεις και ανισότητες».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top