Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη τη συνέντευξη της Μέγκαν και του Χάρι στην Όπρα (Με ελληνικούς υπότιτλους)

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη τη συνέντευξη της Μέγκαν και του Χάρι στην Όπρα (Με ελληνικούς υπότιτλους)

Τον γύρο του κόσμου έκανε η συνέντευξη που παραχώρησαν ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ στην Όπρα.

Στην Ελλάδα μεταδόθηκε αποκλειστικά από τον ΑΝΤ1 και σημείωσε εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης.

Το έντονο ενδιαφέρον του κοινού για τις αποκαλύψεις αύξησε κατά πολύ την τιμή της συνέντευξης, με την εταιρεία παραγωγής Harpo Productions της διάσημης παρουσιάστριας να παίρνει από 7 έως 9 εκατομμύρια δολάρια από το CBS, όπως ανέφερε η Wall Street Journal.

Ως μέρος της συμφωνίας μεταξύ του CBS και της Harpo Productions της Όπρα Γουίνφρεϊ, το δίκτυο απέκτησε επίσης δικαιώματα για την άδεια προβολής της συνέντευξης στο εξωτερικό.

Oι αριθμοί «ζαλίζουν»: 325.000 δολάρια για 30 δευτερόλεπτα διαφημιστικού χρόνου

Ιδιαίτερα κερδοφόρα ήταν η συμφωνία και για το δίκτυο, καθώς για 30 δευτερόλεπτα διαφημιστικού χρόνου, οι εταιρείες είχαν ταρίφα χρέωσης 325.000 δολαρίων.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη ΕΔΩ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE