Επιταγή €500 παρέδωσε η ΑΣΕΤ-Cyta στον σύνδεσμο για Πρόληψη της Βίας στην Οικογένεια

Επιταγή €500 παρέδωσε η ΑΣΕΤ-Cyta στον σύνδεσμο για Πρόληψη της Βίας στην Οικογένεια

Τα γραφεία του Συνδέσμου για την Πρόληψη της Βίας στην Οικογένεια, όπου παρέδωσαν επιταγή ύψους €500 για τις ανάγκες του συνδέσμου, επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της συντεχνίας ΑΣΕΤ-Cyta στo πλαίσιo της κοινωνικής προσφοράς της συντεχνίας και με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

 
Σε ανακοίνωση η συντεχνία ΑΣΕΤ-Cyta αναφέρει ότι στη συνάντηση έγινε αναφορά για τις δράσεις, όσον αφορά την πρόληψη της βίας στην οικογένεια και για το σημαντικό έργο, που επιτελείται από τα στελέχη και τους επιστημονικούς συνεργάτες του Συνδέσμου προς τον σκοπό αυτό.
 
Επιπλέον, η ΑΣΕΤ-Cyta αναφέρει ότι θα στηρίζει πάντοτε οργανώσεις, που έχουν στο επίκεντρο του τον άνθρωπο και που λειτουργούν ενάντια σε κάθε μορφή βίας και κοινωνικού ρατσισμού, που υποβαθμίζουν το επίπεδο του πολιτισμού και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE