Μεγάλη μάχη στο ΓΣΠ: Ο αγώνας δίχως αύριο του ΑΠΟΕΛ και η Ομόνοια που τα… θέλει όλα

Μεγάλη μάχη στο ΓΣΠ: Ο αγώνας δίχως αύριο του ΑΠΟΕΛ και η Ομόνοια που τα… θέλει όλα

Ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι θα διεξαχθεί το απόγευμα της Τετάρτης (10/03, 16:00) στο ΓΣΠ, για τα προημιτελικά του κυπέλλου, αφού η Ομόνοια θα υποδεχθεί τον ΑΠΟΕΛ, στη ρεβάνς του μεταξύ τους 1-1, που άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Το “τριφύλλι” το οποίο θα είναι τυπικά γηπεδούχο, έχει ελαφρύ προβάδισμα λόγω του εκτός έδρας γκολ του πρώτου αγώνα, αλλά αυτό ακυρώνεται μονομιάς αν ο ΑΠΟΕΛ σκοράρει, γι΄ αυτό και η Ομόνοια θα επιδιώξει μόνο τη νίκη, σαν να είχε λήξει το πρώτο ματς 0-0.

Διαβάστε το ρεπορτάζ για το pre-game ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Τη συμφωνία για είσοδο του γαλλικού επενδυτικού ομίλου Meridiam ως πλειοψηφικού μετόχου στην εταιρεία Great Sea Interconnector χαιρετίζει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι προσδίδει νέα χρηματοδοτική και τεχνική ισχύ στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE