ΛΕΜΕΣΟΣ: Μεταφέρουν διασωληνωμένους ασθενείς στην Λευκωσία – «Πλέον νοσηλεύουμε φίλους μας» - ΒΙΝΤΕΟ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μεταφέρουν διασωληνωμένους ασθενείς στην Λευκωσία –  «Πλέον νοσηλεύουμε φίλους μας» - ΒΙΝΤΕΟ

Δύσκολες ώρες στο Νοσοκομείο Λεμεσού, καθώς ασθενοφόρα μεταφέρουν διασωληνωμένους ασθενείς στο Νοσοκομείο Λευκωσίας, ενώ το ποσοστό θετικότητας για την πόλη χθες ήταν στο 1.56%, το μεγαλύτερο από όλες τις Επαρχίες

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ανταποκρίτρια του ΡΙΚ στην Λεμεσό, Σωτηρούλα Χριστοφίδου, χθες (09/03) υπήρχαν 9 ασθενοφόρα, τα οποία πήγαν για να μεταφέρουν διασωληνωμένους ασθενείς στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Όπως σημείωσε ο θάλαμος COVID-19, είχε 55 ασθενείς, ενώ η δυναμικότητα του Νοσοκομείου είναι 58.

Πιο συγκεκριμένα ο γιατρός, ο οποίος συνομίλησε με την δημοσιογράφο του ΡΙΚ ανέφερε πως «Πλέον νοσηλεύουμε φίλους μας».
Υπάρχουν 40χρονοι ασθενείς και ακόμα μικρότερες ηλικίες.

Τέλος αναμένουν περισσότερες νοσηλείες τις επόμενες μέρες, καθώς ακόμη δεν φάνηκαν τα αποτελέσματα της Τσικνοπέμπτης, που κυκλοφορούν φήμες για μαζικές συναθροίσεις ατόμων σε σπίτια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE