ΠΑΦΟΣ: Πλήρωσε 200 ευρώ για τηλέφωνο που τελικά ήταν 'μούφα' - Στο κελί 43χρονος

ΠΑΦΟΣ: Πλήρωσε 200 ευρώ για τηλέφωνο που τελικά ήταν 'μούφα' - Στο κελί 43χρονος

Διάταγμα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον ενός προσώπου ηλικίας 43 ετών σχετικά με υπόθεση απάτης.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε χτες το απόγευμα από ένα πρόσωπο, ότι ενώ βρισκόταν την Τρίτη στην Γεροσκήπου, τον προσέγγισαν δύο πρόσωπα που επέβαιναν σε ένα όχημα, ζητώντας του χρήματα, επικαλούμενοι ότι ήθελαν να βγάλουν εισιτήριο για να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Όταν ο παραπονούμενος τους είπε ότι δεν είχε χρήματα, του πρότειναν να αγοράσει ένα κινητό τηλέφωνο iphone το οποίο αφού πείστηκε, το αγόρασε έναντι του χρηματικού ποσού των 200 ευρώ.

Όπως αποδείχτηκε ωστόσο στη συνέχεια, το τηλέφωνο δεν ήταν πραγματικό, αλλά ψεύτικο.

Μετά από περαιτέρω εξετάσεις προέκυψε μαρτυρία ενός προσώπου, εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Ο συγκεκριμένος συνελήφθη και τέθηκε υπό διήμερη κράτηση. Οι εξετάσεις συνεχίζονται. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE