Το Κογκρέσο ψήφισε το πακέτο τόνωσης της αμερικανικής οικονομίας. Μεγάλη νίκη για τον Τζο Μπάιντεν

Το Κογκρέσο ψήφισε το πακέτο τόνωσης της αμερικανικής οικονομίας. Μεγάλη νίκη για τον Τζο Μπάιντεν

Ο Τζο Μπάιντεν πέρασε σήμερα το κολοσσιαίο πακέτο τόνωσης της οικονομίας των ΗΠΑ στο αμερικανικό Κογκρέσο, καταγράφοντας, χάρη στην υποστήριξη μόνο των Δημοκρατικών, μια μεγάλη επιτυχία 50 ημέρες μετά την άφιξή του στον Λευκό Οίκο.


Το πακέτο ύψους 1,9 τρισεκατομμυρίων δολαρίων εγκρίθηκε με 220 ψήφους, έναντι 211 συμπεριλαμβανομένου ενός Δημοκρατικού βουλευτή. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ αναμένεται να κυρώσει τον νόμο την Παρασκευή, εγκαίρως, για να αποφύγει την προγραμματισμένη αναστολή έκτακτων επιδομάτων ανεργίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE