Δρ. Κολιού: «Δεν θα κάνουμε καθαρά Δευτέρα για να κάνουμε Πάσχα» - Τι απάντησε για το άνοιγμα της εστίασης

Δρ. Κολιού: «Δεν θα κάνουμε καθαρά Δευτέρα για να κάνουμε Πάσχα» - Τι απάντησε για το άνοιγμα της εστίασης

Δεν περίμεναν τόση αύξηση στους νοσηλευόμενους, τα μέλη της επιστημονικής ομάδας, σύμφωνα με την Δρ. Μαρία Κολιού.

Σε δηλώσεις της στην Κρατική Τηλεόραση το πρωί της Πέμπτης, η Δρ. Μαρία Κολιού ανέφερε πως προφανώς τα πρωτόκολλα δεν τηρούνται, κυρίως στους χώρους εργασίας: «Τα κρούσματα που παρατηρούνται σε τράπεζες, φούρνους και άλλους εργασιακούς χώρους μας κάνουν να έχουμε βήματα προς τα πίσω», είπε χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα ανέφερε πως δεν εξετάζονται με γρήγορα τεστ οι εργαζόμενοι, καθώς είναι ένας τρόπος με τον οποίο μπορούμε να ελέγξουμε την κατάσταση.

Σε ό,τι αφορά τις χαλαρώσεις, το μέλος της επιδημιολογικής ομάδας, ανέφερε πως η εικόνα δεν αναμένεται να αλλάξει πολύ σε μια μέρα, ενώ όπως είπε πιθανόν να έχουμε περαιτέρω αύξηση.

Για το άνοιγμα της εστίασης δήλωσε πως υπήρχε σενάριο να ανοίξει μόνο σε ανοικτούς χώρους, ενώ στην πορεία διαμορφώθηκε το σενάριο, καθώς δεν είναι εφικτό για όλους.

Τέλος ανέφερε πως αν περιμένουμε ακόμα δυο εβδομάδες για το άνοιγμα των χώρων εστίασης, πιθανόν να είναι καλύτερο για την εικόνα.

Δείτε όσα είπε:

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE