Πήγε τουαλέτα και του πετάχτηκε κόμπρα από τη λεκάνη -ΒΙΝΤΕΟ

Πήγε τουαλέτα και του πετάχτηκε κόμπρα από τη λεκάνη -ΒΙΝΤΕΟ

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε έναν άνδρα από την Καμπότζη, όταν επισκέφθηκε την τουαλέτα. Αρχικά πίστεψε ότι αυτό που έβλεπε μέσα στη λεκάνη ήταν ακαθαρσίες από τον φίλο του που την είχε χρησιμοποιήσει λίγο πριν.

Ωστόσο, γρήγορα κατάλαβε ότι δεν έβλεπε ακαθαρσίες, αλλά ένα φίδι και συγκεκριμένα μια κόμπρα που άρχισε σιγά σιγά να ξεπροβάλει μέσα από τη λεκάνη.

Ο άντρας βγήκε πανικόβλητος από την τουαλέτα καλώντας βοήθεια από την οικογένειά του. Όταν επέστρεψαν στην τουαλέτα η κόμπρα είχε εξαφανιστεί.

«Χρησιμοποιούμε εδώ και μια βδομάδα την άλλη τουαλέτα του σπιτιού. Δεν πρόκειται να ανοίξουμε αυτό το μπάνιο μέχρι να σιγουρευτούμε ότι το φίδι δεν θα επιστρέψει», ανέφερε ο άντρας.

Δείτε το βίντεο

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE