Επίθεση με βιτριόλι: Ο αδερφός της Ιωάννας μιλά για τον αγώνα που δίνει η 34χρονη

Επίθεση με βιτριόλι: Ο αδερφός της Ιωάννας μιλά για τον αγώνα που δίνει η 34χρονη

Μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στο περιοδικό ΟΚ!, όπου φωτογραφίζεται για πρώτη φορά μετά την επίθεση με βιτριόλι, ο αδερφός της μίλησε στην εκπομπή T-Live. Ο ίδιος επεσήμανε ότι όλη η οικογένεια και οι φίλοι της είναι στο πλευρό της για τον αγώνα που δίνει και τόνισε πως βρίσκονται εν αναμονή του δικαστηρίου.

«Η αδελφή μου το έχει αποδεχτεί και ψάχνει για το καλύτερο .Να δούμε πώς μπορούμε να προχωρήσουμε για το καλύτερο. Έχει επικοινωνία με φίλους της, τη βλέπουν κάποια άτομα, εννοείται μέσα στο σπίτι με όλα αυτά που γίνονται προσεχτικά.

Η μητέρα μας, όλη η οικογένειά της είμαστε δίπλα της. Σίγουρα τη στηρίζουν και κάποιοι φίλοι της. Είμαστε στην αναμονή να ξεκινήσει το δικαστήριο και κάνουμε όλοι μας υπομονή να κλείσει ο φάκελος και να οριστεί η ημερομηνία» δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου «ακρογωνιαίος λίθος» της οικονομίας

Χριστοδουλίδης: Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου «ακρογωνιαίος λίθος» της οικονομίας

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (ΕΚΚ) αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της χρηματοοικονομικής μας αρχιτεκτονικής, δήλωσε ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης το βράδυ της Τετάρτης, απευθυνόμενος σε εκδήλωση για την 30ή επέτειο της ΕΚΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE