Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής
Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

Δηλώνει ταυτόχρονα έτοιμος για να συνεργασία με τους εμπλεκόμενους που αφορούν τα σχολεία έτσι ώστε να γίνουν πιο ασφαλή. «Για τα σχολεία, εμείς είμαστε εδώ, έτοιμοι να συνεργαστούμε και με τους εκπαιδευτικούς και με τους γονείς για να βοηθήσουμε και να κάνουμε τα σχολεία πιο ασφαλή για τα παιδιά και για τους δασκάλους & καθηγητές τους. Ως επικεφαλής της ΣΕΕ αναλαμβάνω πρωτοβουλία την οποία θα μεταφέρω στην Κυβέρνηση, στον Υπουργό Υγείας & Υπουργό Παιδείας προσωπικά, ώστε να το μελετήσουμε με προσοχή και να δούμε πώς μπορούμε να εφαρμόσουμε πρωτόκολλα που να διασφαλίζουν όσο το δυνατό περισσότερο τη φυσική παρουσία των παιδιών στις τάξεις τους».
Τέλος κάλεσε ταυτόχρονα όλους τους πολίτες να συνεργαστούν, «Για να πετύχει όμως η προσπάθεια, απαιτείται η συνεργασία όλων».



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




