«Ντου» σε αθηναϊκό μαγαζί – Κορονοπάρτι με ζωντανή μουσική και πελάτες

«Ντου» σε αθηναϊκό μαγαζί – Κορονοπάρτι με ζωντανή μουσική και πελάτες

Κι όμως… συνέβη κι αυτό εν μέσω του σκληρού lockdown! Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα, σύμφωνα με πληροροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ, επιχείρηση της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Αθήνα.

Το μαγαζί εντοπίστηκε να λειτουργεί… κανονικά με ζωντανή μουσική και θαμώνες!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πραγματοποιήθηκαν προσαγωγές και συλλήψεις και επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις για την παραβίαση των μέτρων για τον Covid-19.

Την επιχείρηση συνδράμει η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής ενώ όπως σχολίασαν στο ΑΠΕ -ΜΠΕ στελέχη του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων φαίνεται ότι οι πολίτες εμπιστεύονται το τηλεφωνικό κέντρο 1520 για τις καταγγελίες τους καθώς η αντίδραση είναι άμεση.

 

 

 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Εν αναμονή της κοινής δήλωσης των τριών- Σκαλώνουν στις λεπτομέρειες, για επιστροφή των διαγραφέντων

ΕΔΕΚ: Εν αναμονή της κοινής δήλωσης των τριών- Σκαλώνουν στις λεπτομέρειες, για επιστροφή των διαγραφέντων

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται η κοινή ανακοίνωση των τριών υποψηφίων για την προεδρία της ΕΔΕΚ, οι οποίοι συμφώνησαν να αποσυρθούν και να αναλάβει την προεδρία του κόμματος ο Νίκος Αναστασίου, ως μεταβατικός πρόεδρος, μέχρι το επόμενο εκλογικό συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί μετά τις βουλευτικές εκλογές του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE