Boυτιά στη δημοτικότητα Χάρι και Μέγκαν μετά την συνέντευξη στην 'Οπρα

Boυτιά στη δημοτικότητα Χάρι και Μέγκαν μετά την συνέντευξη στην 'Οπρα

Η δημοτικότητα του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν σημείωσε βουτιά στη Βρετανία και ποτέ πριν δεν ήταν σε χαμηλότερα επίπεδα, ύστερα από την εκρηκτική συνέντευξή τους στην Αμερικανίδα παρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρι, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή. 

Κατά τη συνέντευξη που μεταδόθηκε την περασμένη Κυριακή, η Μέγκαν δήλωσε ότι οι εκκλήσεις της για βοήθεια, ενώ είχε τάσεις αυτοκτονίας, αγνοήθηκαν και ένα μέλος της οικογένειας, που δεν έχει κατονομαστεί, ρώτησε πόσο σκουρόχρωμος μπορεί να είναι ο γιος του ζεύγους, ο Άρτσι.

Στο μεταξύ, ο Χάρι, εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ, επίσης παραπονέθηκε για την αντίδραση της οικογένειάς του στην απόφασή τους να αποχωρήσουν από τα επίσημα καθήκοντά τους.

Η εκ βαθέων συνέντευξη βύθισε τη μοναρχία στη χειρότερη κρίση της αυτόν τον αιώνα και, σύμφωνα με δημοσκόπηση του YouGov, έπληξε και τη φήμη του ζεύγους.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση το 48% των 1.664 ερωτηθέντων είχε αρνητική στάση απέναντι στον Χάρι και 45% θετική --η πρώτη φορά που το ποσοστό των αρνητικών απαντήσεων ξεπερνά αυτό των θετικών-- ενώ καταγράφεται μείωση κατά 15 μονάδες βάσης σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα. Στο μεταξύ, μόνο 3 στους 10 ανθρώπους είχαν θετική άποψη για τη Μέγκαν, ενώ το 58% είχε αρνητική γνώμη.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE