Χωρισμός βόμβα! Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Άλεξ Ροντρίγκεζ τα 'σπάσανε'

Χωρισμός βόμβα! Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο  Άλεξ Ροντρίγκεζ τα 'σπάσανε'

Ελεύθερη κι ωραία φαίνεται πώς κυκλοφορεί η Τζένιφερ Λόπεζ, καθώς πληροφορίες την θέλουν να χώρισε με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ.

Αυτό υποστηρίζουν ΜΜΕ των ΗΠΑ που επικαλούνται πηγές κοντά στην τραγουδίστρια και τον αθλητή.

Πάντως, κανένας από τους δύο δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη τοποθέτηση.

Βέβαια, το Reuters αναφέρει ότι η είδηση για τον χωρισμό του ζευγαριού έρχεται μετά τις φήμες που συνδέουν τον Ροντρίγκεζ με ένα από τα αστέρια της τηλεοπτικής εκπομπής «Southern Charm».

Το ζευγάρι ξεκίνησε τη σχέση του στις αρχές του 2017 και ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον Μάρτιο του 2019.

Η τελευταία τους κοινή φωτογραφία ανέβηκε στον λογαριασμό της Τζένιφερ Λόπεζ στα τέλη Φεβρουαρίου από τον Άγιο Δομίνικο, όπου η JLO έκανε γυρίσματα για μία ταινία

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.