Στους δρόμους οι πρώτοι καρναβαλιστές της Λεμεσού – ΒΙΝΤΕΟ

Στους δρόμους οι πρώτοι καρναβαλιστές της Λεμεσού – ΒΙΝΤΕΟ

Το καρναβαλίστικο πνεύμα στη Λεμεσό δεν έχει χαθεί, αντιθέτως οι πολίτες βρήκαν το δικό τους τρόπο να γιορτάσουν αυτή τη διαφορετική χρονιά τη Κυριακή των Απόκριων.

Οι πρώτοι μασκαράδες ξεκίνησαν να κυκλοφορούν από νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής 14 Μαρτίου και όπως διαφαίνεται και στο παρακάτω βίντεο από τη σελίδα ‘I love cyprus ρε’, πρόκειται για ποδηλάτες, οι οποίοι έβαλαν τις καρναβαλίστικες στολές τους και ξεκίνησαν τον αλλιώτικο εορτασμό τους στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 14:30 είναι προγραμματισμένη η μεγάλη παρέλαση της Λεμεσού αυτή τη χρονιά όμως με…αυτοκινητιστική πομπή.

Την παρέλαση θα συνοδεύει η Τροχαία Λεμεσού, ενώ έχουν γίνει συστάσεις τόσο από την Αστυνομία, όσο και από τους οργανωτές της παρέλασης όπως κανένας πολίτης να μην κατέβει από τα οχήματα και να τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα που έχουν δοθεί από το Υπουργείο Υγείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες – Ξεκινούν άμεσα έρευνα για τη φονική πυρκαγιά

Στην Κύπρο οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες – Ξεκινούν άμεσα έρευνα για τη φονική πυρκαγιά

Στην Κύπρο έφτασαν οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες που αναλαμβάνουν να αξιολογήσουν τη διαχείριση της φονικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, έπειτα από επίσημο αίτημα της Κυπριακής Δημοκρατίας προς την Ουάσινγκτον. Οι ειδικοί αναμένεται να ξεκινήσουν αμέσως το έργο τους, με επίκεντρο την ανασκόπηση των συνθηκών και την ανάλυση των αιτιών της πυρκαγιάς.