Η Λεμεσός τρελάθηκε! Το καρναβάλι κόντρα στην πανδημία έκλεισε δρόμους – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Λεμεσός τρελάθηκε! Το καρναβάλι κόντρα στην πανδημία έκλεισε δρόμους – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το 'παν και το έκαναν οι Λεμεσιανοί, βγήκαν μασκαρεμένοι στους δρόμους και αποδεικνύουν πως τίποτα δεν είναι ικανό να τους σταματήσει.

Αρχή έκανε ομάδα ποδηλατιστών από νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής 14 Μαρτίου, όπου ντυμένοι με τις αποκριάτικες στολές τους έφεραν το πνεύμα του καρναβαλιού στην πόλη που είναι και η βασίλισσα του θεσμού στην Κύπρο.

Στη συνέχεια οχήματα γεμάτα με μασκαράδες ξεχύθηκαν στους δρόμους και σύμφωνα με το πρόγραμμα των διοργανωτών η εκκίνηση της αυτοκινητιστικής πομπής αρχίζει από τον χώρο στάθμευσης στη Λεωφόρο Μακαρίου και θα λήξει στα φώτα τροχαίας Έναεριου.

Αισθητή είναι και η παρουσία της Αστυνομίας στους δρόμους της Λεμεσού, έτσι ώστε να τηρηθούν τα μέτρα σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE