Survivor-Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor-Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή “Το Πρωινό”, καλεσμένος βρέθηκε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Ο μισθοφόρος που συμμετείχε στο πρώτο Survivor, μεταξύ άλλων έκανε και ένα spoiler για το αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης.

Συγκεκριμένα ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αποκάλυψε ότι στο αγώνισμα ασυλίας θα κερδίσει η μπλε ομάδα και έτσι οι κόκκινοι θα κληθούν να υποδείξουν έναν παίκτη για αποχώρηση.Μετά τα τελευταία γεγονότα και την κόντρα του Τριαντάφυλλου με τους συμπαίκτες του, θα έχεις ως αποτέλεσμα να είναι ο πρώτος που θα βρεθεί στον «τάκο».


«Σήμερα θα χάσουν οι κόκκινοι και υποψήφιος θα είναι ο Τριαντάφυλλος, όμως δεν φεύγει με τίποτα ειδικά μετά από αυτό που έγινε με το φαγητό. Επίσης θα έχουμε και κάποιοι τραυματισμοί στην μπλε ομάδα, θα χτυπήσουν 2-3 φορές όχι κάτι σοβαρό. Ακόμη λένε ότι ο Γιώργος Λιβάνης θα τραγουδήσει στο πάρτι της ένωσης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE