ΛΕΜΕΣΟΣ: Έμπλεξε 42χρονος - Του πέρασαν χειροπέδες για ληστεία υπό την απειλή μαχαιριού,

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έμπλεξε 42χρονος - Του πέρασαν χειροπέδες για  ληστεία υπό την απειλή μαχαιριού,

Στη σύλληψη 42χρονου προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης ληστείας που διαπράχθηκε στις 6 Μαρτίου, 2021 στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 2.30π.μ. στις 6/3/2021, άγνωστο πρόσωπο εισήλθε σε υποστατικό στη Λεμεσό και υπό την απειλή μαχαιριού, έκλεψε χρηματικό ποσό από το ταμείο.

Ο 42χρονος εντοπίστηκε χθες βράδυ γύρω στις 11.20, από μέλη της Αστυνομίας να βρίσκεται εντός οχήματος, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε απόμερο σημείο σε περιοχή της Λεμεσού. Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι η εμφάνιση του ομοίαζε με την περιγραφή που είχε δοθεί για τον ύποπτο της εν λόγω ληστείας. 
Στην κατοχή του 42χρονου εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των 490 ευρώ, για το οποίο δεν έδωσε επαρκής εξηγήσεις ως προς την κατοχή του, ένα ρόπαλο και ένα ζευγάρι κιάλια.

Ο 42χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα σήμερα με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE