Έκλεψαν οικία ηλικιωμένης στην Πάφο

Έκλεψαν οικία ηλικιωμένης στην Πάφο

Υπόθεση κλοπή κατοικίας διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, γυναίκα ηλικίας 70 ετών που διαμένει στην συνοικία του Μουτάλου κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι άγνωστοι απέσπασαν από την κατοικία της χρυσαφικά αξίας 4 περίπου χιλιάδων ευρώ.  

Η 70χρονη ανέφερε στην Αστυνομία ότι τα χρυσαφικά κλάπηκαν από την κατοικία της, μεταξύ των ημερομηνιών 22 Φεβρουαρίου με 14 Μαρτίου.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και όπως διαφάνηκε από περαιτέρω εξετάσεις δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης της κατοικίας. 

Για την υπόθεση ηγέρθησαν υποψίες εναντίον συγκεκριμένου προσώπου και εκδόθηκε εναντίον του ένταλμα σύλληψης.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

Δημιουργείται η υποδομή για θετικές προοπτικές σε ό,τι αφορά την επανέναρξη των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημείωσε ότι είναι σημαντικό το γεγονός πως συμφωνήθηκε κοινή συνάντηση των δύο ηγετών με την κα Ολγκίν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πριν το τέλος του έτους θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE