Αρνήθηκαν να δώσουν δείγμα για νάρκοτεστ και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς στην Πάφο

Αρνήθηκαν να δώσουν δείγμα για νάρκοτεστ και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς στην Πάφο

Ένας οδηγός εντοπίστηκε θετικός σε νάρκοτεστ και δύο άλλοι αρνήθηκαν να δώσουν δείγμα, χθες, στο πλαίσιο ελέγχων στην Πάφο.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, όχημα που οδηγούσε 26χρονος με συνοδηγό 36χρονο, ανακόπηκε για έλεγχο από μέλη της Τροχαίας Πάφου.

Ο 26χρονος αρνήθηκε να δώσει δείγμα για νάρκοτεστ και θα υποστεί τις συνέπειες του νόμου. Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημά του δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε. Κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα. Για τον 36χρονο δεν προέκυψε οτιδήποτε.

Εξάλλου άλλος οδηγός οχήματος εντοπίσθηκε  χτες θετικός σε αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε.

Επίσης σε τρίτη περίπτωση ένας 28χρονος, σε κατάσταση μέθης επιτέθηκε χθες βράδυ σε αστυνομικούς που διενεργούσαν ελέγχους σε οδηγούς επί της λεωφόρου Τάφοι των Βασιλέων.

Ο 28χρονος οδηγός μύριζε έντονα αλκοόλ και αρνήθηκε να υποβληθεί σε νάρκοτεστ όταν ανέκοψαν το όχημα του οι αστυνομικοί. Επιτέθηκε μάλιστα στους αστυνομικούς οι οποίοι αναγκάσθηκαν να τον συλλάβουν.

Σημειώνεται πως οι  έλεγχοι συνεχίζονται σε παγκύπρια κλίμακα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE