Έκκληση Oζερσάι στους δύο ηγέτες για άνοιγμα των οδοφραγμάτων

Έκκληση Oζερσάι στους δύο ηγέτες για άνοιγμα των οδοφραγμάτων

O Πρόεδρος του Κόμματος του Λαού (ΚΛ), Κουντρέτ Όζερσαϊ, κάλεσε τις δύο πλευρές να αναλάβουν την ευθύνη για άνοιγμα των οδοφραγμάτων ως ένδειξη καλής θέλησης, πριν συναντηθούν στη Γενεύη για εξεύρεση λύσης στο κυπριακό πρόβλημα.

 
Σύμφωνα με το ΓΤΠ, σε δηλώσεις κατά τη διάρκεια επίσκεψης σε καταστήματα στην περιοχή της κατεχόμενης Λευκωσίας, ο κ. Οζερσάι υποστήριξε ότι όλοι ανησυχούν ότι θα προκληθούν νέα προβλήματα στις διελεύσεις των ξένων από τα οδοφράγματα μετά το πέρας της πανδημίας, προσθέτοντας ότι είναι απαραίτητο οι δύο ηγέτες, σε κοινή ανακοίνωση, να υποσχεθούν ότι οι διελεύσεις μέσω των οδοφραγμάτων θα έλθουν στην προ της πανδημίας κατάσταση.
 
Σημειώνοντας ότι ακούνε αυτή την άποψη κατά τις επαφές τους με ξένους, ο κ. Οζερσάι είπε ότι εξηγούν σε όλους τους συνομιλητές τους ότι πρέπει να γίνει ένα βήμα ακόμη πιο πέρα σχετικά με τις διελεύσεις μέσω οδοφραγμάτων για τους Τούρκους υπηκόους, με «υπηκοότητα» του ψευδοκράτους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Trailer: Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο Themaonline: Οι Προεδρικές του 2028, η Αννίτα, ο Φειδίας και η...μοίρα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Trailer: Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο Themaonline: Οι Προεδρικές του 2028, η Αννίτα, ο Φειδίας και η...μοίρα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Σε μια συνέντευξη διαφορετική από τις συνηθισμένες, ο τέως πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, υποδέχτηκε το Themaonline στο κτήμα του στην Αργάκα.

BEST OF TOTHEMAONLINE