Έδωσε μάχη με τς φλόγες ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο Φαρμακά - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Έδωσε μάχη με τς φλόγες ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο Φαρμακά - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Μάχη με τις φλόγες για να διασώσει την οικία του έδωσε χθες Τρίτη 16 Μαρτίου το απόγευμα ο ιδιοκτήτης της οικίας στον Φαρμακά. 

Όπως σας είχαμε ενημερώσει χθες Τρίτη 16 Μαρτίου στις 18:30 οικία στο χωριό Φαρμακά τυλίχθηκε στις φλόγες. 

Σε ενημέρωση της σήμερα η Πυροσβεστική Υπηρεσία αναφέρεις ότι λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ισόγειο οικία σε αγροτικό δρόμο έξω από το χωριό Φαρμακάς. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Πυροσβεστικό Σταθμό Υπαίθρου Παλαιχωρίου και από το Πυροσβεστικό Σταθμό Λακατάμιας με τρία στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 21.00. Από την πυρκαγιά η οικία διαστάσεων 15 Χ 10 μ. υπέστη εκτεταμένες ζημιές στην κατασκευή, το εσωτερικό και τον εξοπλισμό της. Η στέγη της οικίας κατασκευασμένη από κεραμίδια σε ξύλινους δοκούς κατάρρευσε.

Ο ιδιοκτήτης της οικίας στην προσπάθεια του να κατασβήσει την πυρκαγιά εισέπνευσε καπνό και μεταφέρθηκε προληπτικά από συγγενικό του άτομο στο νοσοκομείο Λευκωσίας. Εκτιμάται ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε από υπερθέρμανση στην καπνοδόχο τζακιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.