Έδωσε μάχη με τς φλόγες ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο Φαρμακά - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Έδωσε μάχη με τς φλόγες ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο Φαρμακά - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Μάχη με τις φλόγες για να διασώσει την οικία του έδωσε χθες Τρίτη 16 Μαρτίου το απόγευμα ο ιδιοκτήτης της οικίας στον Φαρμακά. 

Όπως σας είχαμε ενημερώσει χθες Τρίτη 16 Μαρτίου στις 18:30 οικία στο χωριό Φαρμακά τυλίχθηκε στις φλόγες. 

Σε ενημέρωση της σήμερα η Πυροσβεστική Υπηρεσία αναφέρεις ότι λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ισόγειο οικία σε αγροτικό δρόμο έξω από το χωριό Φαρμακάς. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Πυροσβεστικό Σταθμό Υπαίθρου Παλαιχωρίου και από το Πυροσβεστικό Σταθμό Λακατάμιας με τρία στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 21.00. Από την πυρκαγιά η οικία διαστάσεων 15 Χ 10 μ. υπέστη εκτεταμένες ζημιές στην κατασκευή, το εσωτερικό και τον εξοπλισμό της. Η στέγη της οικίας κατασκευασμένη από κεραμίδια σε ξύλινους δοκούς κατάρρευσε.

Ο ιδιοκτήτης της οικίας στην προσπάθεια του να κατασβήσει την πυρκαγιά εισέπνευσε καπνό και μεταφέρθηκε προληπτικά από συγγενικό του άτομο στο νοσοκομείο Λευκωσίας. Εκτιμάται ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε από υπερθέρμανση στην καπνοδόχο τζακιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ψήφος εμπιστοσύνης η παρουσία της Chevron στην κυπριακή ΑΟΖ - Aναγκαία η επιτάχυνση διαδικασιών με Αίγυπτο

ΠτΔ: Ψήφος εμπιστοσύνης η παρουσία της Chevron στην κυπριακή ΑΟΖ - Aναγκαία η επιτάχυνση διαδικασιών με Αίγυπτο

Στην επιτάχυνση των διαδικασιών για ολοκλήρωση των συμφωνηθέντων με την Αίγυπτο, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο της Chevron αρμόδιο για τις αναδυόμενες χώρες κ. Χαβιέ λα Ρόσα, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο προτού μεταβεί στην Αίγυπτο.