Αποκάλυψη από τον Chris: «Δυο ζευγαράκια έχει η καλύβα»

Αποκάλυψη από τον Chris: «Δυο ζευγαράκια έχει η καλύβα»

Στο Survivor υπάρχουν δυο ζευγαράκια, σύμφωνα με τον Chris Σταμούλη, με το ένα εξ' αυτών να έχουν σχέση και στο παρελθόν. 

Ο Chris Σταμούλης ήταν αυτός έκανε σήμερα (16/3) έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά, εισβάλοντας στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» και όπως ήταν αναμενόμενο, μίλησαν και για το Survivor.

Ο πρώην παίκτης του Survivor απάντησε και για τα ζευγαράκια του ριάλιτι, αποκαλύπτοντας πως είναι δυο.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως: «Δυο ζευγαράκια έχει η καλύβα. Εγώ τα λέω ζευγαράκια, εντός εισαγωγικών. Είναι η Άννα Μαρία με τον Νίκο και πιστεύω θα ξαναγίνει η Μαριαλένα με τον Σάκη», με τον Νίκο Μουτσινά να λέει: «Ξανά-ζευγαράκι, ωωω…».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εντατικοποίηση επαφών ενόψει Νέας Υόρκης - Ανασταλτικός παράγοντας οι λεγόμενες «προεδρικές»

Κυπριακό: Εντατικοποίηση επαφών ενόψει Νέας Υόρκης - Ανασταλτικός παράγοντας οι λεγόμενες «προεδρικές»

Νέος γύρος διπλωματικής κινητικότητας για το κυπριακό βρίσκεται σε εξέλιξη, με στόχο την ουσιαστική επανεκκίνηση της διαδικασίας επίλυσης του προβλήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE