Ξυλοφόρτωσαν 25χρονο στην Πάφο - Μεταφέρθηκε στις Πρώτες Βοήθειες

Ξυλοφόρτωσαν 25χρονο στην Πάφο - Μεταφέρθηκε στις Πρώτες Βοήθειες

Υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης διερευνά η Αστυνομία Πάφου με την σύλληψη 25χρονου, ενώ καταζητεί δεύτερο συνομήλικό του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε στις 23:50 χτες Τρίτη 16 Μαρτίου το βράδυ από κάτοικο του χωριού Αμαργέτη, ότι στις 22:35, ενώ βρίσκονταν με δύο ξαδέρφια του στην Πάφο, δέχτηκε επίθεση από αριθμό ατόμων.

Ο παραπονούμενος παραπέμφθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου και σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, έφερε εκδορές. 

Για την υπόθεση εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον δύο προσώπων, ηλικίας 25 ετών και εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης τους.

Μετά από περαιτέρω εξετάσεις η Αστυνομία Πάφου προχώρησε στη σύλληψη του ενός, ενώ ο δεύτερος 25χρονος καταζητείται.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE