Ξυλοφόρτωσαν 25χρονο στην Πάφο - Μεταφέρθηκε στις Πρώτες Βοήθειες

Ξυλοφόρτωσαν 25χρονο στην Πάφο - Μεταφέρθηκε στις Πρώτες Βοήθειες

Υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης διερευνά η Αστυνομία Πάφου με την σύλληψη 25χρονου, ενώ καταζητεί δεύτερο συνομήλικό του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε στις 23:50 χτες Τρίτη 16 Μαρτίου το βράδυ από κάτοικο του χωριού Αμαργέτη, ότι στις 22:35, ενώ βρίσκονταν με δύο ξαδέρφια του στην Πάφο, δέχτηκε επίθεση από αριθμό ατόμων.

Ο παραπονούμενος παραπέμφθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου και σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, έφερε εκδορές. 

Για την υπόθεση εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον δύο προσώπων, ηλικίας 25 ετών και εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης τους.

Μετά από περαιτέρω εξετάσεις η Αστυνομία Πάφου προχώρησε στη σύλληψη του ενός, ενώ ο δεύτερος 25χρονος καταζητείται.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με προσδοκίες αλλά και βαριά σκιά εντάσεων η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν - Στο επίκεντρο τα ΜΟΕ και οι κινήσεις Γκουτέρες

Με προσδοκίες αλλά και βαριά σκιά εντάσεων η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν - Στο επίκεντρο τα ΜΟΕ και οι κινήσεις Γκουτέρες

Με αναφορές σε πιθανές θετικές εξελίξεις και με την προσοχή στραμμένη τόσο στα ΜΟΕ όσο και στις διεργασίες του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, πραγματοποιείται σήμερα στις 16:30 η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE