Ισχυρική σεισμική δόνηση 6 βαθμών στην Αλγερία σε μικρό εστιακό βάθος στα ανοικτά (USGS)

Ισχυρική σεισμική δόνηση 6 βαθμών στην Αλγερία σε μικρό εστιακό βάθος στα ανοικτά (USGS)

Ισχυρή σεισμική δόνηση 6 βαθμών σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας στον θαλάσσιο χώρο ανοικτά της ανατολικής Αλγερίας, σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικών ερευνών (USGS). 

Ο σεισμός σημειώθηκε σε μικρό εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων στον θαλάσσιο χώρο 20 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της πόλης Μπετζάγια στη 01:04 (τοπική ώρα 02:04 ώρα Κύπρου), κατά τα δεδομένα που δημοσιοποίησε το USGS.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.