Ισχυρική σεισμική δόνηση 6 βαθμών στην Αλγερία σε μικρό εστιακό βάθος στα ανοικτά (USGS)

Ισχυρική σεισμική δόνηση 6 βαθμών στην Αλγερία σε μικρό εστιακό βάθος στα ανοικτά (USGS)

Ισχυρή σεισμική δόνηση 6 βαθμών σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας στον θαλάσσιο χώρο ανοικτά της ανατολικής Αλγερίας, σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικών ερευνών (USGS). 

Ο σεισμός σημειώθηκε σε μικρό εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων στον θαλάσσιο χώρο 20 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της πόλης Μπετζάγια στη 01:04 (τοπική ώρα 02:04 ώρα Κύπρου), κατά τα δεδομένα που δημοσιοποίησε το USGS.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE