Τουρκικό λιμάνι ανοίγει για κυπριακά πλοία - Η πρόταση Χριστοδουλίδη και το παρασκήνιο - Πληροφορίες «Τ»
Πρόταση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας το άνοιγμα τουρκικού λιμανιού για Κυπριακά πλοία σύμφωνα με πληροφορίες του «Τ».
Στη σύσκεψη συμμετείχαν η Πρόεδρος και τα μέλη του Ανωτάτου Δικαστηρίου, ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας, η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, ο Πρόεδρος και μέλη της Επιτροπής Νομικών της Βουλής των Αντιπροσώπων και εκπρόσωποι του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου.
Κατά τη σύσκεψη αντηλλάγησαν απόψεις και κατατέθηκαν προτάσεις σε σχέση με την επιδιωκόμενη από όλους τους εμπλεκόμενους, απαραίτητη για τη χώρα, μεταρρύθμιση στη δικαιοσύνη.
Η συζήτηση θα συνεχιστεί την ερχόμενη Δευτέρα, με σκοπό την κατάληξη σε συγκεκριμένες συναινετικές ρυθμίσεις το ταχύτερο δυνατόν, ούτως ώστε το νομοθετικό πλαίσιο να εγκριθεί από τη Βουλή των Αντιπροσώπων πριν τη λήξη των εργασιών της ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις