Έβγαλε μπλε μουστάρδα ο Ηρακλής!

Έβγαλε μπλε μουστάρδα ο Ηρακλής!

Η φράση των οπαδών του Ηρακλή "τα βλέπω όλα μπλε" παίρνει... σάρκα και οστά, με τον σύλλογο να προωθεί μουστάρδα στο χρώμα του «Ημίθεου»!

Η ανακοίνωση: «Η ΜΠΛΕ μουστάρδα είναι πλέον γεγονός!

ΤΟ "τα βλέπω όλα μπλε" μας μεταφέρει σε άλλη διάσταση και ακόμα και η μουστάρδα παίρνει το χρώμα του ΗΡΑΚΛΗ! Με γεύση που συναρπάζει δημιουργώντας μπλε χαμόγελα δίνει ακόμα περισσότερο μπλε χρώμα στην κάθε μας μέρα!

Σε συνεργασία με τη Βιομηχανία τροφίμων CONDITO ΑΕΒΕ και τον κο Μωραϊτη Κώστα, υποστηρικτή του ΗΡΑΚΛΗ, πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμη σε όλο το φίλαθλο κοινό».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE