Το κεφάλι του διαρρήκτη σφήνωσε στα κάγκελα για 2,5 ώρες μέχρι να φτάσει η αστυνομία

Το κεφάλι του διαρρήκτη σφήνωσε στα κάγκελα για 2,5 ώρες μέχρι να φτάσει η αστυνομία

Eγκλωβισμένος επί 2,5 ώρες με το κεφάλι του σφηνωμένο στα κάγκελα έμεινε ένας ύποπτος για διάρρηξη άντρας.

Ο άντρας προσπαθούσε να σκαρφαλώσει σε μια μεταλλική κατασκευή που προστάτευε την αυλή μιας κατοικίας στο Μεξικό από τους διαρρήκτες. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, χρειάστηκαν περισσότερες από 2,5 ώρες για τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης να φτάσουν στο σημείο.

Οι αυτόπτες μάρτυρες κατέγραψαν τον άντρα με το κεφάλι του σφηνωμένο και το ένα του χέρι περασμένο από τα κάγκελα, ενώ το υπόλοιπο σώμα του βρισκόταν στην άλλη μεριά.

Δεν είναι ξεκάθαρο πώς ακριβώς συνέβη το περιστατικό και ο άντρας βρέθηκε με το κεφάλι σφηνωμένο στα κάγκελα. «Μοιάζει με ποντικό που πιάστηκε στην παγίδα», σχολίασε κάποιος.

Τελικά ο άντρας ξεκόλλησε με τη βοήθεια τριών αστυνομικών που χρησιμοποίησαν ειδικά εργαλεία για να κόψουν τα σίδερα. Του πέρασαν όμως χειροπέδες στη συνέχεια…

 

 Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σύγκλησης Πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό και αυτή δεν αναμένεται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, τονίζουν ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE