ΠΑΦΟΣ: «Ντου» της Αστυνομίας στην οικία 33χρονου - Δεν έπεισαν οι εξηγήσεις του

ΠΑΦΟΣ: «Ντου» της Αστυνομίας στην οικία 33χρονου - Δεν έπεισαν οι εξηγήσεις του

Υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου με την σύλληψη δύο προσώπων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 33 και 48 ετών κατόπιν πληροφοριών.

Σε έρευνα που έγινε στην κατοικία του 33χρονου εντοπίστηκαν τέσσερις τηλεοράσεις και δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές για τα οποία δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις.

Ο 33χρονος κατονόμασε 48χρονο ότι είναι το πρόσωπο που του προμήθευσε τα προϊόντα.  Ακολούθως εναντίον του 48χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

 

 ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

Η ενίσχυση της μεγάλης προσπάθειας για επίτευξη της στρατηγικής αυτονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτελεί την υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα της Κυπριακής Προεδρίας, επεσήμανε, αναφερόμενος στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής μετά την ολονύχτια συνεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE