Τραγωδία στην Ελλάδα: 38χρονος με κορωνοϊό πέθανε λίγες ημέρες αφότου είχε βγει από τη ΜΕΘ

Τραγωδία στην Ελλάδα: 38χρονος με κορωνοϊό πέθανε λίγες ημέρες αφότου είχε βγει από τη ΜΕΘ

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Μαλεσίνα καθώς ένας 38χρονος ο οποίος νοσηλευόταν με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο της Λαμίας έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή (19/3).

Πρόκειται σύμφωνα με το LamiaReport.gr για τον άνθρωπο που λίγες ημέρες νωρίτερα (10/3) είχε κατορθώσει να βγει νικητής από τη ΜΕΘ. Εκεί, είχε δώσει μαζί με το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό μια μεγάλη μάχη για 11 ημέρες και όλα έδειχναν ότι την είχε κερδίσει.

Αποσωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στην Κλινική covid προκειμένου να αναρρώσει και να αρνητικοποιηθεί από τον ιό πριν γυρίσει σπίτι του και στην οικογένειά του, στην γυναίκα του και το παιδάκι του.

Εντελώς ξαφνικά το πρωί της Παρασκευής «κατέρρευσε» βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη τη Φθιώτιδα. Ακόμη και το προσωπικό του νοσοκομείου δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τη συγκεκριμένη απώλεια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, πρόκειται να γίνει νεκροψία – νεκροτομή, προκειμένου να φανεί το ακριβές αίτιο που έκοψε τόσο ξαφνικά και πρόωρα το νήμα της ζωής του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE