ΚΡΗΤΗ: Σπαρακτικό το μοιρολόι της γιαγιάς του 2χρονου Ζαχαρία

ΚΡΗΤΗ: Σπαρακτικό το μοιρολόι της γιαγιάς του 2χρονου Ζαχαρία

Απίστευτες σκηνές εκτυλίσσονται στο χωριό Λιγόρτυνος του δήμου Αρχανών Αστερουσίων.

Η γιαγιά του 2χρονου Ζαχαρία μοιρολογά καθώς μπαίνει στο σπίτι και στην είσοδο είναι τοιχοκολλημένο το κηδειόσημο του μικρού. Το αγκαλιάζει το φιλά και τα λόγια της είναι σπαρακτικά.

«Αχ είναι το σπίτι του παππού του και το τοιχοκολήσανε καλέ μου

Στο στύλο του σπιτιού το παιδί μου είναι η ζωή μου

Και δεν θα ξανάρθει ο καλός μου

Με τίποτε, με τίποτε το φως μου…».

Στις 16:00 το απόγευμα θα τελεστεί η κηδεία του μικρού Ζαχαρία που έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Λίγο πριν την τέλεση της κηδείας του μικρού Ζαχαρία η οικογένεια, όπως προστάζει το έθιμο, βάφτισε κατ’εξαίρεση στις 9:30 το πρωί το μικρότερο μέλος της, τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα λόγω κορονοϊού. Το όνομα που της δόθηκε είναι Νεκταρία.

Ο ιερέας τέλεσε το μυστήριο φανερά συγκινημένος και μιλώντας στο cretapost τόνισε: «Είμαι συγκλονισμένος, προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου, είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό για όλους μας. Βιώνουμε μία τραγική κατάσταση με απόλυτο σεβασμό και σιωπή, η οποία πολλές φορές είναι εκκωφαντική».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE