Σπαραγμός στην κηδεία του μικρού Ζαχαρία: Κρατούσαν ανθοδέσμες με στρουμφάκια - Φωτογραφίες

Σπαραγμός στην κηδεία του μικρού Ζαχαρία: Κρατούσαν ανθοδέσμες με στρουμφάκια - Φωτογραφίες

Σπαραγμός στο τελευταίο «αντίο» του 2χρονου Ζαχαρία, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από πτώση σε βαρέλι με νερό σε χωριό της Κρήτης.

Από το πρωί στο χωριό Λιγόρτυνος του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων της Κρήτης επικρατεί θλίψη, με τους κατοίκους να συμπαραστέκονται στην άτυχη οικογένεια.

Νωρίς το πρωί τελέστηκαν τα βαφτίσια της μικρότερης κόρης της οικογένειας, όπως ορίζει το έθιμο και η εκκλησία. Ο ιερέας τη βάφτισε Νεκταρία, ενώ, όπως ο ίδιος δήλωσε στην κάμερα του cretapost, από χθες το βράδυ «στο χωριό υπάρχει μία σιωπή, η οποία όμως είναι εκκωφαντική».

Φωτογραφίες: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του μικρού Ζαχαρία


Στις 12:00 το μεσημέρι οι δρόμοι από τους οποίους θα περνούσε η νεκροφόρα στρώθηκαν με λουλούδια, κρίνα και γαρύφαλλα. Οταν αυτή εμφανίστηκε, όλοι λύγισαν.
Οι συγχωριανοί της οικογένειας κατέφθαναν στο σπίτι κρατώντας ανθοδέσμη με λουλούδια στην οποία υπήρχαν και στρουμφάκια για τον μικρό Ζαχαρία.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς, καθώς και οι γιαγιάδες με τους παππούδες του μικρού αγοριού. Η γιαγιά του παιδιού, που με δυσκολία στεκόταν στα πόδια της, ραγίζει τις καρδιές όλων των παρευρισκομένων με το μοιρολόι της. Παρόμοια και η κατάσταση του παππού.



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

To Ισραήλ σύντομα δεν θα είναι κατοικήσιμο, λένε οι Ιρανοί - Φεύγουν μαζικά οι κάτοικοι της Τεχεράνης - Όλες οι εξελίξεις

To Ισραήλ σύντομα δεν θα είναι κατοικήσιμο, λένε οι Ιρανοί - Φεύγουν μαζικά οι κάτοικοι της Τεχεράνης - Όλες οι εξελίξεις

Η Τεχεράνη δεσμεύτηκε να δώσει μια «καταστροφική απάντηση» στις ισραηλινές επιθέσεις που εξαπολύονται εναντίον του ιρανικού εδάφους από την Παρασκευή, λέγοντας ότι το Ισραήλ σύντομα «δεν θα είναι πλέον κατοικήσιμο».«Η κλίμακα της καταστροφικής απάντησης των γενναίων Ιρανών μαχητών αναμφίβολα θα καλύψει όλα τα μέρη των κατεχόμενων εδαφών (Ισραήλ)», δήλωσε ο συνταγματάρχης Ρεζά Σαγιάντ, εκπρόσωπος των ενόπλων δυνάμεων. Δείτε όλες τις εξελίξεις πιο κάτω:

BEST OF TOTHEMAONLINE