ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προδρόμου: Να μην υπερ-δραματοποιούν τα πράγματα και να κάνουν υπομονή οι γονείς

 Προδρόμου: Να μην υπερ-δραματοποιούν τα πράγματα και να κάνουν υπομονή οι γονείς

Να μην υπερ-δραματοποιούν τα πράγματα και να κάνουν υπομονή συνέστησε στους γονείς  ο Υπουργός Παιδείας σε δηλώσεις στο ραδιόφωνο του ΡΙΚ.

Ο κύριος Προδρόμου επανέλαβε για ακόμα μια φορά ότι η επιδείνωση της επιδημιολογικής εικόνας της χώρας είναι η αιτία που κρατούν κλειστά  τα γυμνάσια ως επίσης και τα δημοτικά  στη Λεμεσό.

Επίσης επανέλαβε πως επιδίωξη της κυβέρνησης είναι η φοίτηση όλων των μαθητών με φυσική παρουσία στα σχολεία το συντομότερο δυνατό, στο βαθμό που αυτό επιτρέπεται από τα επιδημιολογικά δεδομένα.  Την ίδια στιγμή ανέφερε ότι δεν έχει υποβληθεί νέα εισήγηση από την επιστημονική ομάδα, όσον αφορά την ημερομηνία επιστροφής των μαθητών γυμνασίων στα σχολεία.

Επανέλαβε, ακόμη, πως η όποια απόφαση για διαφοροποίηση των διαταγμάτων, εναπόκειται στο Υπουργικό Συμβούλιο, το οποίο ενδέχεται να συνεδριάσει την ερχόμενη Τρίτη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Δημοσκόπηση SIGMA: «Θρίλερ» για ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ - Οι επιδόσεις ΠτΔ και Κυβέρνησης - Ποιοι Υπουργοί πέρασαν την… βάση

Δημοσκόπηση SIGMA: «Θρίλερ» για ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ - Οι επιδόσεις ΠτΔ και Κυβέρνησης - Ποιοι Υπουργοί πέρασαν την… βάση

Η εικόνα που παρουσιάζει σήμερα η κυβέρνηση του Νίκου Χριστοδουλίδη, ένα χρόνο μετά την εκλογή του στο υψηλότερο αξίωμα της χώρας αποτυπώνεται στην πρώτη δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό του τηλεοπτικού καναλιού ΣΙΓΜΑ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top