Προδρόμου: Να μην υπερ-δραματοποιούν τα πράγματα και να κάνουν υπομονή οι γονείς

 Προδρόμου: Να μην υπερ-δραματοποιούν τα πράγματα και να κάνουν υπομονή οι γονείς

Να μην υπερ-δραματοποιούν τα πράγματα και να κάνουν υπομονή συνέστησε στους γονείς  ο Υπουργός Παιδείας σε δηλώσεις στο ραδιόφωνο του ΡΙΚ.

Ο κύριος Προδρόμου επανέλαβε για ακόμα μια φορά ότι η επιδείνωση της επιδημιολογικής εικόνας της χώρας είναι η αιτία που κρατούν κλειστά  τα γυμνάσια ως επίσης και τα δημοτικά  στη Λεμεσό.

Επίσης επανέλαβε πως επιδίωξη της κυβέρνησης είναι η φοίτηση όλων των μαθητών με φυσική παρουσία στα σχολεία το συντομότερο δυνατό, στο βαθμό που αυτό επιτρέπεται από τα επιδημιολογικά δεδομένα.  Την ίδια στιγμή ανέφερε ότι δεν έχει υποβληθεί νέα εισήγηση από την επιστημονική ομάδα, όσον αφορά την ημερομηνία επιστροφής των μαθητών γυμνασίων στα σχολεία.

Επανέλαβε, ακόμη, πως η όποια απόφαση για διαφοροποίηση των διαταγμάτων, εναπόκειται στο Υπουργικό Συμβούλιο, το οποίο ενδέχεται να συνεδριάσει την ερχόμενη Τρίτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Σε ηλικία 88 ετών, ο Πάπας Φραγκίσκος έφυγε σήμερα από τη ζωή, λίγες ώρες αφότου απευθύνθηκε για τελευταία φορά στους χιλιάδες πιστούς Καθολικούς, που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ανήμερα το Πάσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE