ΚΥΠΡΟΣ

Κυπελλούχος ο Απόλλωνας! Φωτογραφίες από τον τελικό

Κυπελλούχος ο Απόλλωνας! Φωτογραφίες από τον τελικό

Ο Απόλλωνας αναδείχθηκε Κυπελλούχος Κύπρου στους U-21 αφού επικράτησε με 3-1 του ΘΟΪ Λακατάμιας στον μεγάλο τελικό που έγινε σήμερα στο ΓΣΠ.

Η ομάδα της Λεμεσού πανηγυρίζει το Κύπελλο στον πρώτο τελικό του Προεαιρετικού Κυπέλλου Νέων U-21 Α΄,Β΄, Γ΄ Κατηγορίας.

Ο Θεόδωρος Ιωσηφίδης σημείωσε δύο γκολ, ενώ το άλλο γκολ του Απόλλωνα πέτυχε ο Ταμπούρης. Για το ΘΟΪ είχε μειώσει προσωρινά ο Παπασοφρωνίου.

Η ομάδα της Λακατάμιας είχε σπουδαία ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 8ο λεπτό αλλά ο Παπασοφρωνίου από πλεονεκτική θέση δεν βρήκε στόχο.

Ο Ιωσηφίδης αφού είχε ευκαιρία στο 18΄ να ανοίξει το σκορ, τα κατάφερε στο 37΄. Μάλιστα ήταν και ο δημιουργός του δεύτερου γκολ της ομάδας της Λεμεσού, με τον Ταμπούρη στο 76΄ να κάνει το 2-0.

Ο Παπασοφρωνίου έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση αφού μείωσε στο 83ο λεπτό αλλά σε χρόνους καθυστερήσεων ο Ιωσηφίδης κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Απόλλωνας: Παναγιώτου, Αριστοτέλους, Μιχαηλίδης, Χριστοδούλου, Στυλιανού, Ανδρέου (62΄ Λ. Κυριάκου), Ρέινολτς, Χ. Κυριάκου (56΄ Σιλβέστρος), Ιωσηφίδης, Πίττας, Ταμπούρης (78΄ Ψύχας).

ΘΟΪ Λακατάμιας: Ντρενέα, Πάλλης, Ιωάννου, Ιωσήφ (82΄ Αβραάμ), Κουρτέλλας, Ερωτοκρίτου, Θεοδώρου, Νικολάου (46΄ Κουμπαρής), Σκώττης, Αγγελίνας (74΄ Δρουσιώτης), Παπασοφρωνίου.

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την υιοθέτηση Ψηφίσματος από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο καλεί για την άμεση επιστροφή της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων στους νομίμους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top