ΛΕΜΕΣΟΣ: Βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες σε εξετάσεις 11χρονου – Θεωρείται ύποπτος ο πατέρας του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες σε εξετάσεις 11χρονου – Θεωρείται ύποπτος ο πατέρας του

Ελληνοκύπριος πατέρας, ηλικίας 44 ετών, θεωρείται ύποπτος για χρήση ναρκωτικών ουσιών στον 11χρονο γιο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, όλα ξεκίνησαν όταν λειτουργός του Γραφείου Ευημερίας, πήγε στην οικία του 44χρονου και ζήτησε να δει τον γιο του, ο οποίος βρισκόταν στον καναπέ και εκεί κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινα καλά.

Η λειτουργός του Γραφείου Ευημερίας, κάλεσε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον 11χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και από δείγματα που πήραν από τα ούρα και τα κόπρανα του, υπήρξαν ενδείξεις κοκαΐνης και μαριχουάνας.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο 11χρονος να μεταφερθεί σε πρόσωπα της οικογένειας του και η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του 44χρονου πατέρα, το βράδυ της Παρασκευής (19/03).

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο πατέρας παραδέχθηκε στην κατάθεση του πως είναι χρήστης ναρκωτικών οσίων, ωστόσο ισχυρίστηκε πως δεν έδωσε κάτι στο παιδί του.

Ο 44χρονος οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησης τεσσάρων ημερών.

Οι εξετάσεις των Αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Η πολιτική σκηνή, έχει εισέλθει σε μια ιδιότυπη προεκλογική περίοδο, χωρίς επίσημη έναρξη. Κάτω από την επιφάνεια της θεσμικής κανονικότητας, τα κόμματα κινούνται ήδη με γνώμονα τις προεδρικές εκλογές του 2028, διαμορφώνοντας στρατηγικές, ανοίγοντας μέτωπα και επαναξιολογώντας συμμαχίες που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν δεδομένες.

BEST OF TOTHEMAONLINE