Τραγωδία στην Ελλάδα: Γιατρός βρέθηκε νεκρός σε υπόγειο χώρο νοσοκομείου – Αφήνει ορφανά δυο δίδυμα παιδιά

Τραγωδία στην Ελλάδα: Γιατρός βρέθηκε νεκρός σε υπόγειο χώρο νοσοκομείου – Αφήνει ορφανά δυο δίδυμα παιδιά

Γιατρός 41 ετών, που νοσηλευόταν στο Θριάσιο νοσοκομείο, βρέθηκε νεκρός το πρωί της Κυριακής σε εξωτερικό υπόγειο χώρο του νοσοκομείου, με τις πρώτες πληροφορίες να λένε ότι έβαλε τέλος στην ζωή του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, ενώ στο νοσοκομείο έσπευσε η αστυνομία για καταθέσεις.

Ο 41χρονος, που εργαζόταν στο Κέντρο Υγείας Βύρωνα και ήταν πατέρας μικρών δίδυμων παιδιών, νοσηλευόταν στον τρίτο όροφο του νοσοκομείου στη χειρουργική κλινική, η οποία έχει μετατραπεί σε παθολογική με την τελευταία να φιλοξενεί covid περιστατικά.

Είχε εισαχθεί με σοβαρά παθολογικά προβλήματα, με την πρόγνωση της ασθένειάς του να μην είναι καλή.

Συνάδελφοί του τον περιγραφούν σαν έναν πολύ καλό οικογενειάρχη, καλό επιστήμονα και μαχητή ως άνθρωπο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE