Τάσος Χαλκιάς για Φιλιππίδη: Eπικοινώνησε μαζί του μετά τις καταγγελίες - Bίντεο

Τάσος Χαλκιάς για Φιλιππίδη:  Eπικοινώνησε μαζί του μετά τις καταγγελίες - Bίντεο

Καλεσμένος στο Dot βρέθηκε ο Τάσος Χαλκιάς το μεσημέρι της Κυριακής με αφορμή την είσοδο του στην καθημερινή σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Ο ηθοποιός, που πήρε τη θέση του Πέτρου Φιλιππίδη στο σίριαλ, αποκάλυψε ότι επικοινώνησε μαζί του μετά τις καταγγελίες που έγιναν και ότι έχουν επικοινωνήσει και πολλοί άλλοι μαζί του, απλά δεν το λένε.

«Ο Πέτρος πρέπει να αγωνιστεί για να αποδείξει ότι δεν είναι αυτό που του λένε. Επικοινώνησα με τον Πέτρο όταν μου έγινε η πρόταση, μετά τις καταγγελίες. Δεν είμαστε με τον Πέτρο άγνωστοι. Πήρε ο ένας την ευχή του άλλου. Ακούγονται πράγματα. Είναι ικανά για να καταγγελθούν; Άλλο άκουσα κάτι, άλλο ήμουν μπροστά. Είμαι ο πρώτος που το λέει ότι επικοινώνησα μαζί του. Πάρα πολλοί έχουν επικοινωνήσει μαζί του, αλλά δεν το λένε».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026 αποδίδει διάφορες επικρίσεις κατά της Κυβέρνησης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Κυβέρνηση δεν εμπλέκεται σε καμία απολύτως περίπτωση στην προεκλογική εκστρατεία και δεν θα ακολουθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE