ΛΕΜΕΣΟΣ - ΤΑΒΕΡΝΑ: Έπεσαν τα πρώτα εξώδικα - Πληρώνουν θαμώνες και υπεύθυνοι

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΤΑΒΕΡΝΑ: Έπεσαν τα πρώτα εξώδικα - Πληρώνουν θαμώνες και υπεύθυνοι

Tα πρώτα εξώδικα μοίρασαν οι Αρχές, σε σχέση με το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, όπου βλέπουμε θαμώνες να χορεύουν και να μην τηρούν τα διατάγματα, σε ταβέρνα στην Λεμεσό, το βράδυ του Σαββάτου (20/03).

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, σε σχέση με το βίντεο, εντοπίστηκαν ο υπεύθυνος της ταβέρνας, ο οποίος ανακρίθηκε για τα όσα διαδραματίστηκαν και προέβαλε ισχυρισμούς.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, εντοπίστηκε θαμώνας, η οποία καταγράφεται να χορεύει και καταγγέλθηκε με εξώδικο 300 ευρώ, ενώ καταγγελία έγινε και σε μέλος του προσωπικού της ταβέρνας για μη χρήση μάσκας.

Να σημειωθεί ότι εναντίον της ιδιοκτήτριας της ταβέρνας και του υπεύθυνου του χώρου, διερευνάται υπόθεση για παραβίαση του διατάγματος αλλά και αδικήματα για την λειτουργία του κέντρου χωρίς άδεια, πώληση οινοπνευματωδών ποτών και μετάδοσης μουσικής μέσω μεγαφώνων, επίσης χωρίς άδεια.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Θα σταθούμε δίπλα στους κτηνοτρόφους μέχρι την τελευταία στιγμή, μέχρι να αναζωογονήσουμε αυτόν τον σημαντικό τομέα της οικονομίας μας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE