ΛΕΜΕΣΟΣ - ΤΑΒΕΡΝΑ: Έπεσαν τα πρώτα εξώδικα - Πληρώνουν θαμώνες και υπεύθυνοι

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΤΑΒΕΡΝΑ: Έπεσαν τα πρώτα εξώδικα - Πληρώνουν θαμώνες και υπεύθυνοι

Tα πρώτα εξώδικα μοίρασαν οι Αρχές, σε σχέση με το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, όπου βλέπουμε θαμώνες να χορεύουν και να μην τηρούν τα διατάγματα, σε ταβέρνα στην Λεμεσό, το βράδυ του Σαββάτου (20/03).

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, σε σχέση με το βίντεο, εντοπίστηκαν ο υπεύθυνος της ταβέρνας, ο οποίος ανακρίθηκε για τα όσα διαδραματίστηκαν και προέβαλε ισχυρισμούς.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, εντοπίστηκε θαμώνας, η οποία καταγράφεται να χορεύει και καταγγέλθηκε με εξώδικο 300 ευρώ, ενώ καταγγελία έγινε και σε μέλος του προσωπικού της ταβέρνας για μη χρήση μάσκας.

Να σημειωθεί ότι εναντίον της ιδιοκτήτριας της ταβέρνας και του υπεύθυνου του χώρου, διερευνάται υπόθεση για παραβίαση του διατάγματος αλλά και αδικήματα για την λειτουργία του κέντρου χωρίς άδεια, πώληση οινοπνευματωδών ποτών και μετάδοσης μουσικής μέσω μεγαφώνων, επίσης χωρίς άδεια.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE