«Σ’ ΕΝΑ ΚΥΜΑ» - ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΛΙΑΝΟΥ
22.03.2021 - 11:03
Η ανερχόμενη ερμηνεύτρια Αθηνά Λιανού, γνωστή από την συμμετοχή της στο The Voice of Greece και σε διάφορες μουσικές παραστάσεις στην Κύπρο παρουσιάζει το καινούργιο της τραγούδι με τίτλο «Σ’ ένα κύμα».
Ένα κλασσικό κομμάτι δοσμένο μέσα από την σύγχρονη ερμηνεία της Αθηνάς και αναφέρεται σε μια γυναίκα που αφήνετε στο κύμα να την παρασύρει στην αγκαλιά της δικής της γαλήνης, στο άλλο της μισό.
Τη μουσική υπογράφουν ο Ανδρέας Αναστασίου και η Sara Ljunggren και τους στίχους ο Ηλίας Αντωνιάδης. Την παραγωγή του κομματιού επιμελήθηκε ο Αλέξανδρος Χρυσίδης.
Την ενορχήστρωση του τραγουδιού επιμελήθηκε ο Αντώνης Καρατζίκης και ηχογραφήθηκε ζωντανά στην Αθήνα με τη συμμετοχή καταξιωμένων μουσικών της «The Athens Recording Orchestra».
To τραγούδι κυκλοφόρησε στις 19 Μαρτίου 2021 από την Heaven Music σε όλα τα ψηφιακά κανάλια και στο YouTube.
Τη σκηνοθεσία του βίντεο κλιπ υπογράφει ο Δώρος Θεοδώρου.
Η 5η Σεπτεμβρίου δεν αποτελεί απλώς ακόμη μία εσωκομματική εκλογική διαδικασία για την ΕΔΕΚ. Αποτελεί μια αναμέτρηση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, καθώς το αποτέλεσμα για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος-μέχρι τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, όπου θα πραγματοποιηθεί το εκλογικό συνέδριο- αναμένεται να καθορίσει, και την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η ΕΔΕΚ σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της.