Γυμνή γυναίκα εισέβαλε σε εκπομπή και πέταξε πέτρα σε έντρομη παρουσιάστρια στη Ρουμανία

Γυμνή γυναίκα εισέβαλε σε εκπομπή και πέταξε πέτρα σε έντρομη παρουσιάστρια στη Ρουμανία

Δημοσιεύματα στη Ρουμανία «βλέπουν» προσπάθεια να ανέβει η τηλεθέαση.

Χαμός έγινε στον «αέρα» μιας εκπομπής στη Ρουμανία, όταν εισέβαλε στο στούντιο μία γυμνή γυναίκα και πέταξε μια πέτρα στην παρουσιάστρια. 

Η παρουσιάστρια με το όνομα, Μιρέλα Βάιντα από την πλευρά της, μόλις αντιλήφθηκε ότι μια γυναίκα την πλησιάζει και ενώ μιλούσε στην κάμερα, σάστισε, ούρλιαξε και έκανε βήματα προς τα πίσω.
 
Πίσω από τη γυναίκα έτρεξαν δύο εργαζόμενοι του σταθμού προσπαθώντας να τη σταματήσουν, πριν το καταφέρουν όμως η γυναίκα-εισβολέας πρόλαβε να πετάξει μια πέτρα προς την πλευρά της παρουσιάστρια, χωρίς ευτυχώς να την πετύχει.

Δεν είναι λίγα βέβαια τα δημοσιεύματα των ρουμανικών μέσων που «βλέπουν» προσπάθεια να αυξήθει η τηλεθέαση πίσω από το... επεισόδιο που εκτιλύχθηκε on air. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Capital, τα νούμερα εκτοξεύτηκαν αμέσως μετά το όλο σκηνικό, με τα ποσοστά να τριπλασιάζονται.

Δείτε το βίντεο:
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Με φόντο μια νέα προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας στο Κυπριακό, η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει σήμερα στην Κύπρο για έναν νέο κύκλο επαφών,που πολλοί στη Λευκωσία θεωρούν καθοριστικό για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE