Μετά την Μέλανη Στέλιου δεύτερος υποψήφιος αποχωρεί από το ψηφοδέλτιο των Οικολόγων

Μετά την Μέλανη Στέλιου δεύτερος υποψήφιος αποχωρεί από το ψηφοδέλτιο των Οικολόγων

Δυσάρεστες εξελίξεις για το Κίνημα Οικολογών – Συνεργασίας Πολιτών με την «οπισθοχώρηση» δύο υποψηφίων από το ψηφοδέλτιο για τις Βουλευτικές εκλογές.

Μετά την Μέλανη Στέλιου απέσυρε την υποψηφιότητα του και ο  Άλκης Παπής. Σύμφωνα με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook προσωπικοί είναι οι λόγοι που τον αναγκάζουν να αποχωρήσει, «θα ήθελα να σας ανακοινώσω την αποχώρησή μου από υποψήφιος του Κινήματος Οικολόγων για προσωπικούς λόγους».

Το Κίνημα Οικολογών – Συνεργασίας Πολιτών προσπαθεί να βρει λύση στο πρόβλημα, ενώ ευελπιστούν και σε δεύτερες σκέψεις των συγκεκριμένων υποψηφίων και να μην αποχωρήσουν από το ψηφοδέλτιο τελικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

Σαφή μηνύματα στήριξης προς την Κυπριακή Δημοκρατία, τόσο σε σχέση με το Κυπριακό και τις σχέσεις με την Τουρκία όσο και για την πορεία ένταξης της χώρας στη Ζώνη Σένγκεν, στέλνει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), μέσα από τη διακήρυξη της Συνόδου Κορυφής του.

BEST OF TOTHEMAONLINE