Μετά την Μέλανη Στέλιου δεύτερος υποψήφιος αποχωρεί από το ψηφοδέλτιο των Οικολόγων

Μετά την Μέλανη Στέλιου δεύτερος υποψήφιος αποχωρεί από το ψηφοδέλτιο των Οικολόγων

Δυσάρεστες εξελίξεις για το Κίνημα Οικολογών – Συνεργασίας Πολιτών με την «οπισθοχώρηση» δύο υποψηφίων από το ψηφοδέλτιο για τις Βουλευτικές εκλογές.

Μετά την Μέλανη Στέλιου απέσυρε την υποψηφιότητα του και ο  Άλκης Παπής. Σύμφωνα με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook προσωπικοί είναι οι λόγοι που τον αναγκάζουν να αποχωρήσει, «θα ήθελα να σας ανακοινώσω την αποχώρησή μου από υποψήφιος του Κινήματος Οικολόγων για προσωπικούς λόγους».

Το Κίνημα Οικολογών – Συνεργασίας Πολιτών προσπαθεί να βρει λύση στο πρόβλημα, ενώ ευελπιστούν και σε δεύτερες σκέψεις των συγκεκριμένων υποψηφίων και να μην αποχωρήσουν από το ψηφοδέλτιο τελικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE