Απίστευτη καταγγελία: Του έριξαν πρόστιμο επειδή δεν είχε βεβαίωση μετακίνησης στην αυλή του

Απίστευτη καταγγελία: Του έριξαν πρόστιμο επειδή δεν είχε βεβαίωση μετακίνησης στην αυλή του

Ένα περιστατικό που είναι για γέλια και για κλάματα ταυτόχρονα, έγινε την προηγούμενη Κυριακή σε χωριό των Σερρών, σύμφωνα με τις καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Εκεί λοιπόν ένα ζευγάρι μαζί με άλλα τέσσερα συγγενικά τους πρόσωπα (σύνολο 6 άτομα δηλαδή), έτρωγαν το μεσημέρι στην αυλή του σπιτιού, όταν ξαφνικά εμφανίστηκαν 4 οχήματα της αστυνομίας.

Εκείνοι την ώρα ουδείς κατάλαβε τι είχε γίνει, αλλά μόλις κατέβηκαν οι 8 άνδρες της ομάδας ΟΠΚΕ, το πράγμα άρχισε να... σοβαρεύει, καθώς οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν πως θα τους βεβαιωθεί πρόστιμο 300 ευρώ.

Μάλιστα από αυτό δεν ξέφυγε ούτε ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας. Ναι, του βεβαιώθηκε πρόστιμο επειδή δεν είχε άδεια μετακίνησης για να είναι στην αυλή του, όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννης Γιάτσιος μιλώντας στο Open το πρωί της Παρασκευής.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, έχει καταθέσει ένσταση και περιμένει την εξέτασή της από την αρμόδια υπηρεσία.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE