Απίστευτη καταγγελία: Του έριξαν πρόστιμο επειδή δεν είχε βεβαίωση μετακίνησης στην αυλή του

Απίστευτη καταγγελία: Του έριξαν πρόστιμο επειδή δεν είχε βεβαίωση μετακίνησης στην αυλή του

Ένα περιστατικό που είναι για γέλια και για κλάματα ταυτόχρονα, έγινε την προηγούμενη Κυριακή σε χωριό των Σερρών, σύμφωνα με τις καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Εκεί λοιπόν ένα ζευγάρι μαζί με άλλα τέσσερα συγγενικά τους πρόσωπα (σύνολο 6 άτομα δηλαδή), έτρωγαν το μεσημέρι στην αυλή του σπιτιού, όταν ξαφνικά εμφανίστηκαν 4 οχήματα της αστυνομίας.

Εκείνοι την ώρα ουδείς κατάλαβε τι είχε γίνει, αλλά μόλις κατέβηκαν οι 8 άνδρες της ομάδας ΟΠΚΕ, το πράγμα άρχισε να... σοβαρεύει, καθώς οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν πως θα τους βεβαιωθεί πρόστιμο 300 ευρώ.

Μάλιστα από αυτό δεν ξέφυγε ούτε ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας. Ναι, του βεβαιώθηκε πρόστιμο επειδή δεν είχε άδεια μετακίνησης για να είναι στην αυλή του, όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννης Γιάτσιος μιλώντας στο Open το πρωί της Παρασκευής.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, έχει καταθέσει ένσταση και περιμένει την εξέτασή της από την αρμόδια υπηρεσία.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Λήξη συναγερμού στο Ακρωτήρι - 213 Κύπριοι ασφαλείς πίσω στην πατρίδα - Ηχηρό μήνυμα Χριστοδουλίδη

LIVE: Λήξη συναγερμού στο Ακρωτήρι - 213 Κύπριοι ασφαλείς πίσω στην πατρίδα - Ηχηρό μήνυμα Χριστοδουλίδη

Σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού βρίσκεται η Κύπρος μετά τον εντοπισμό ύποπτου αντικειμένου στον εναέριο χώρο και τις σειρήνες που ήχησαν στην αμερικανική πρεσβεία. Με το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας να συνέρχεται εκτάκτως και την ένταση στην περιοχή να χτυπά «κόκκινο» μετά το πλήγμα στις Βάσεις Ακρωτηρίου. Το ThemaOnline μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE