Χειροπέδες σε 43χρονη για εμπρησμό τριών οχημάτων

Χειροπέδες σε 43χρονη για εμπρησμό τριών οχημάτων

Στη σύλληψη 43χρονης προχώρησε χθες η Αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης εμπρησμού οχημάτων που διαπράχθηκε στις 22/3/2021 στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 00:20 στις 22/3/2021 λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για φωτιά σε τρία οχήματα, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε ανοικτό χώρο απέναντι από την οικία των ιδιοκτητών τους στη Λευκωσία.

Από τη φωτιά, η οποία κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τα τρία οχήματα αξίας 8.000 ευρώ, καταστράφηκαν ολοσχερώς, ενώ ζημιές προκλήθηκαν και σε ακόμη δύο παρακείμενα οχήματα.

Από εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια, ενώ χθες βράδυ συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 43χρονη, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Αυτοψία στο "σημείο μηδέν", στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, δυτικά της Μαλλιάς, άρχισαν οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες, οι οποιοι έφθασαν στην Κύπρο κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, για να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE