Δηλώσεις Νόϊερ: "Ε δε τις λες κ' ισοδύναμες...

Δηλώσεις Νόϊερ: "Ε δε τις λες κ' ισοδύναμες...

Ήταν ο κορυφαίος των Γερμανών ωστόσο δεν μπόρεσε να σταματήσει τις προθέσεις του Μέσι. Διαβάστε τις δηλώσεις του Μάνουελ Νόϊερ μετά το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.

"Όταν έχεις απέναντί σου τον Μέσι δεν επιτρέπονται λάθη. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, αλλά στο δεύτερο σαν να αποκοιμηθήκαμε", τονίζει ο Νόιερ και προσθέτει: "Είδαμε και κόντρα στην Πόρτο πως όλα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο, όμως τώρα παίζουμε με μία διαφορετική ομάδα. Είδαμε σήμερα πως δεν είχαμε αρκετές ευκαιρίες, αλλά ποτέ μην λες ποτέ. Πρέπει να προσπαθήσουμε να πιστέψουμε". 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: Έλαβε επίσημη πρόσκληση για τη Γενεύη από Γκουτέρες

ΠτΔ: Έλαβε επίσημη πρόσκληση για τη Γενεύη από Γκουτέρες

Την επίσημη πρόσκληση του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ για την άτυπη διάσκεψη για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου στη Γενεύη, έλαβε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.