ΕΛΛΑΔΑ

«Ιδανικός ο Παναθηναϊκός»!

«Ιδανικός ο Παναθηναϊκός»!

Ο μάνατζερ του Ρούμπεν Λιζόν, Ρομπ Βίτσκε επιβεβαιώνει στο SDNA το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ολλανδό δεξιό μπακ τονίζοντας πως συνθέτει το κατάλληλο περιβάλλον για τη συνέχεια της καριέρας του.

 Από τη στιγμή που η περίπτωση του Μίκαελ Λανγκ δεν προχώρησε για την κάλυψη της θέσης του δεξιού μπακ στον Παναθηναϊκό, μοιραία υπάρχουν εναλλακτικές περιπτώσεις που εξετάζονται από το «τριφύλλι». Μια εξ αυτών προέκυψε από…

Ολλανδία μεριά, με την ιστοσελίδα της εφημερίδας de telegraaf να αποκαλύπτει συζητήσεις των Κυπελλούχων Ελλάδας με τον 23χρονο Ολλανδό Ρούμπεν Λιζόν. Κάτι που επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του διεθνή με τις «μικρές» εθνικές ομάδες των «οράνιε», παλαίμαχος Ολλανδός διεθνής ο ίδιος, Ρομπ Βίτσκε. «Ναι, είναι αλήθεια.

Ο Παναθηναϊκός έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Ρούμπεν», είπε με το … χαίρετε προτού επεκταθεί σε λεπτομέρειες: «Είναι πολύ τιμητικό κάτι τέτοιο. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα top club, ιδανικό για ν’ αποτελέσει το επόμενο βήμα στην καριέρα του Ρούμπεν». Συνεπώς, πάμε για… γάμο; «Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό.

Ο Ρούμπεν έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τον Αγιαξ και συνεπώς έχει και η ομάδα λόγο, κάτι για το οποίο ξέρει ο Παναθηναϊκός. Και πέραν αυτών, το ενδιαφέρον του ελληνικού συλλόγου δεν είναι το μοναδικό, υπάρχουν κι άλλες ενδιαφερόμενες ομάδες».

Η προϋπηρεσία του Γιάννη Αναστασίου στο τεχνικό επιτελείο των ακαδημιών του Αγιαξ, απ’ όπου «ξεπετάχτηκε» ο Λιζόν θα παίξει ρόλο στην απόφαση του; «Δεν ξέρω αν ο Γιάννης είχε ποτέ υπό τις εντολές του τον Ρούμπεν, αλλά μόνο και μόνο η θητεία του στον Αγιαξ, μετράει πολύ. Άλλωστε, τον ξέρω κι εγώ προσωπικά (σ.σ. πριν ασχοληθεί με το μάνατζμεντ ποδοσφαιριστών είχε διατελέσει βοηθός προπονητής τη σεζόν 2008-09).

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σε ουδέτερο έδαφος οι συναντήσεις Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Κανένα σημάδι για πρόοδο στο Κυπριακό

Τιμές καυσίμων: Μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των επαρχιών - Περαιτέρω αυξήσεις στον ορίζοντα - Πίνακες

Θεραπεία με το… σταγονόμετρο: Σοβαρές ελλείψεις σε καινοτόμο φάρμακο - Πότε θα είναι ξανά διαθέσιμο

Ανατροπή στο σοβαρό τροχαίο στην Πάφο: Ανταλλάξαν θέση ο οδηγός με τον συνοδηγό – Η κατάσταση της υγείας του 25χρονου μοτοσικλετιστή

Έκανε ψευδή καταγγελία στον συγκάτοικό του ότι τον μαχαίρωσε στην πλάτη - Κατηγορήθηκε 29χρονος

Πυρκαγιά στην Αραδίππου: Ομολόγησε 27χρονος τον εμπρησμό - Επιτέθηκε και σε αστυνομικό



Φόνος στην Ορμήδεια: Ψάχνουν ακόμη τον δράστη - Δεν ζητήθηκε η βοήθεια της Αστυνομίας - Δείτε φωτογραφίες από τη σκηνή

Φόνος στην Ορμήδεια: Ψάχνουν ακόμη τον δράστη - Δεν ζητήθηκε η βοήθεια της Αστυνομίας - Δείτε φωτογραφίες από τη σκηνή

Συνεχείς είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράση, αναφορικά με τον φόνο έξω από την κοινότητα της Ορμήδειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top