«Τιμούμε το ιστορικό αυτό ορόσημο με το βλέμμα στο μέλλον» λέει ο Πρόεδρος για τα 200 χρόνια από Ελληνική Επανάσταση

«Τιμούμε το ιστορικό αυτό ορόσημο με το βλέμμα στο μέλλον» λέει ο Πρόεδρος για τα 200 χρόνια από Ελληνική Επανάσταση

«Τιμούμε το ιστορικό αυτό ορόσημο με το βλέμμα στο μέλλον» αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, για την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.


«Μεταβαίνω απόψε στην Αθήνα για την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση. Μαζί με την ελληνική ηγεσία, μαζί με εκπροσώπους ξένων κρατών, τιμούμε το ιστορικό αυτό ορόσημο με το βλέμμα στο μέλλον» έγραψε ο Πρόεδρος, σε ανάρτησή του στο Twitter.

Όπως είχε ανακοινώσει νωρίτερα η Προεδρία της Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα εκπροσωπήσει, επίσης, την Κυπριακή Δημοκρατία και στη στρατιωτική παρέλαση που θα γίνει την 25η Μαρτίου, στην Αθήνα, τον χαιρετισμό της οποίας θα δεχθεί η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ενώ στο περιθώριο των εορταστικών εκδηλώσεων θα πραγματοποιήσει επαφές με την πολιτική ηγεσία της χώρας και με ξένους αξιωματούχους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE