Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον φόνο γυναίκας – Επέστρεψαν για να της ρίξουν καυστικό οξύ

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον φόνο γυναίκας – Επέστρεψαν για να της ρίξουν καυστικό οξύ

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις που ακούστηκαν από τους ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας στην αίθουσα Δικαστηρίου σήμερα Τετάρτη 24 Μαρτίου με σκοπό την έγκριση προσωποκράτησης των τριών υπόπτων.

Όπως αναφέρθηκε οι ύποπτοι αφού έθαψαν το θύμα στο χωράφι που ενοπίστηκε είχαν επιστρέψει τις επόμενες ημέρες με σκοπό να ρίξουν στη σορό καυστικό οξύ για να κάψουν το θύμα.

Τα στοιχεία που έχουν ενώπιον τους οι ανακριτές δείχνουν την εμπλοκή και των τριών υπόποτων, οι οποίοι είναι αντιμέτωποι με αδικήματα φόνου εκ προμελέτης, συνωμοσίας και συνεργειας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.