Είδηση βόμβα: Συνελήφθη ο σύζυγος Ελληνίδας τηλεπερσόνας για ληστεία σε θυρίδες τράπεζας

Είδηση βόμβα: Συνελήφθη ο σύζυγος Ελληνίδας τηλεπερσόνας για ληστεία σε θυρίδες τράπεζας

Αναστάτωση έχει προκαλέσει η είδηση ότι πίσω από την περιβόητη ληστεία των θυρίδων σε τράπεζα στο Χαλάνδρι βρίσκεται γνωστός 58χρονος Έλληνας, σεσημασμένος για κλοπές και απάτες με υπολογιστές.

Σύμφωνα με την αποκάλυψη του «Πρώτου Θέματος», ο δράστης συνελήφθη σήμερα από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής,  για τη διάπραξη 4 διαρρήξεων και μίας απόπειρας διάρρηξης σε θυρίδες τράπεζας στο Χαλάνδρι, που διαπιστώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο.

Διαβάστε όλο το κείμενο στο Lifenewscy

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

Στο τηλεοπτικό του Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στον απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώνεται και στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης για το 2026, υπογραμμίζοντας την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία, την πορεία της οικονομίας, τις μεταρρυθμίσεις στον δημόσιο τομέα, την κοινωνική πολιτική, καθώς και τις προσπάθειες για επανέναρξη των συνομιλιών με στόχο την επανένωση της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE